dinsdag 5 augustus 2014

Lang geen bericht

Ik heb lang geen bericht geschreven, terwijl er toch wel wat te melden was. Zo was er de vorige week de verjaardag van Biza. Ik ga er maar van uit dat ze nog in leven is en elders woont.

Het 'gat' dat ze door haar verdwijnen heeft achtergelaten, heeft Neta opgevuld door op 18 juni drie dochter te baren: Madame Nora, Uma, (Portugees voor één (vr) en Puppy (op zijn Portugees uitspreken als Poepie). Enige hulp was wel nodig bij de bevalling, maar verder ging alles prima. Alhoewel, ze besteedde toch wat minder aandacht aan de kinderen dan bij het eerste nest. Ze kwamen echter niets te kort. 

Je kunt bijna niet ophouden met hun doen en laten te fotograferen en te filmen.
Neta heeft geen zin meer om ze te voeden en ze maken nu de stap naar het vaste voedsel. Dat was even raar, want waarvoor zou zo'n bakje met zachte brokjes anders voor bedoeld zijn dan om er languit in te gaan liggen. Maar dat werd snel geleerd. Nu moet de stap naar de harde brokjes gemaakt worden en dat lukt nog niet erg.

Op facebook heb ik af en toe wat foto's geplaatst facebook.com/albert.boekhorst.

Maar hier ook een paar.








En dan is er natuurlijk Stoffel. We kregen hem van kennissen, waar hij alleen maar binnenshuis kon verblijven. Stoffel gaat volledig zijn eigen gang. Hij vindt het wel leuk om door het huis te wandelen. Zo om de dag komt hij een banaan en een tomaat halen. 



En natuurlijk hebben we de Copa de Mondo overleeft. Voor Ari was het wel heel zuur om te zien dat de hooggespannen verwachtingen van de Brazilianen niet gerealiseerd werden. Ik vond de zweefduik van Van Persie prachtig en natuurlijk was het jammer dat aan het slot Van Gaal niets meer in zijn trukendoos had.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten