woensdag 3 oktober 2012

69 jaar


69 jaar, mijn laatste jaar als ‘zestiger’.  Laurens en ik scheelde 1,5 jaar in leeftijd. Dus dat leverde de situatie op dat hij nog een ‘twintiger’ was en ik ‘liep tegen de veertig. Er is zo iets als een ‘gevoelsleeftijd’. Voor mij is dat 18 jaar: het jaar dat ik eindexamen deed, de zomer (weer) op Terschelling doorbracht, ontgroend werd voor het AS ( Amsterdams Studenten Corps) en vervolgens toch nog de officiersopleiding voor de luchtmacht in Breda moest volgen.
De afgelopen periode in Nederland geweest voor divers medisch onderzoek: 2 maak MRI voor mijn nek/schouder en been. Nog steeds veel constante pijn. De resultaten tot zoverre tonen aan dat er mechanisch niets mis is. Fijn, maar het zou plezierig zijn als er iets aan de pijn gedaan kon worden.
Over pijn gesproken. De dag voordat ik terug ging naar Brazilië, stapte ik mis op een stoeprand …. Lag languit voor aanstormde scooters ….. en heb nu een enorme dikke voet, maar dat zal ook wel weer overgaan.
Gisteravond is Mary aangekomen en hebben we mijn verjaardag kunnen afsluiten met het openen van veel en leuke cadeautjes.
Mary zou niet alleen komen, maar met Gerda. Die heeft een botsing met een scooter minder goed overleefd dan ik, en mocht van de dokter niet reizen. Heel jammer, want volgende week gaan we een rondreisje Brazilië maken. Daarover vertel ik later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten