dinsdag 4 oktober 2011

Drukke dagen

Het moet niet gekker worden: drukke dagen. Eerst gisteren Mary naar het vliegveld in Recife gebracht. De week was voorbijgevlogen. Op de heenweg stond er in de tegenovergestelde richting een enorme file. Dus gaan we terug via de stad …. dacht ik ….Was niet zo’n goed idee. Stapvoets rijden, rood stoplicht, eindeloze hoeveelheden stoplichten, en allemaal rood. We hebben er nu een uur langer over gedaan om thuis te komen. In plaats van 2 uur dus nu 3 uur.

Vandaag moet ik mijn presentatie voor het congres eind deze week in Sao Paulo inleveren. http://200.144.189.88/30anos/ en programma op http://200.144.189.88/30anos/?p=261
Omdat het simultaan vertaalt wordt, willen ze van tevoren de tekst hebben. Dat heb ik al jaren niet meer gedaan. Ik improviseer altijd rond een PowerPointpresentatie, waar ik tot het laatste moment aan blijf sleutelen. Nu moest ik alles allemaal uitschrijven en bovendien me dan straks aan die tekst houden.

Er is me gevraagd nog een paar dagen te blijven zodat we wat ontmoetingen over Informatievaardigheden kunnen hebben.
Vandaag kwam ook het verzoek binnen over de tekst voor de conferentie later deze maand, ook in Sao Paulo http://www.acquaviva.com.br/sisconev/index.asp?Codigo=34,5  Dat moet maar heel even wachten.

Geen plaatje vandaag. De map waar ik ze naartoe had gekopieerd is leeg .........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten