zaterdag 28 juli 2012

Al weer even


We zijn alweer even thuis. De tweede week op de boot was nagenoeg als de eerste. Het was een leuke vakantie, maar geen 'zeilvakantie'. Ik denk dat de zeilen niet eens gelezen kunnen worden. Het was ook geen 'vaarvakantie', maar een van baai naar de volgende baai varen en dan voor anker. Heel veel zon en veel (nogal koud) water om te zwemmen. Heel veel baaien, dus heel veel varen zat er niet in. Voor de zon en het zwemmen hebben we zo'n vakantie niet nodig. Dus een volgende keer maar een zeilboot huren en eventueel in flottielje varen, want het gebied is leuk. Ik ben ook op zoek naar mogelijkheden in Brazilië, maar die zijn niet voor het opscheppen.

Terug in Amsterdam ging ik door naar Moskou (24-28 juni) voor de UNESCO/IFAP ‘International Conference on Media and Information Literacy for Knowledge Societies’.

Het was heel leuk en heel hard werken.

2 juli (mamma’s geboortedag) waren we weer terug in Jacumã.

Nu bezig met de laatste voorbereidingen voor de jaarlijks IFLA conferentie. Dit jaar in Helsinki van van 11-17 augustus met het motto ‘Libraries Now! - Inspiring, Surprising, Empoweringhttp://conference.ifla.org/ifla78) en een ‘sattelite’ in Tampere ‘The Road to Information Literacy: Librarians as Facilitators of Learning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten