vrijdag 23 november 2012

5 jaar


Het is vandaag 5 jaar geleden dat Laurens overleed. Het is bijna niet voor te stellen dat er inderdaad 5 jaar voorbij zijn gegaan. Het lijkt nog steeds als de dag van gisteren dat het telefoontje van het ziekenhuis kwam. Er gaat ook bijna geen dag voorbij dat ik niet op de een of andere manier even aan hem denk. Dan vraag ik me af hoe het zou zijn geweest als we deze jaren hier samen hadden kunnen doorbrengen. Ik prijs me gelukkig dat ik kan terugkijken op 41 jaar samen, natuurlijk niet altijd pais en vree, maar zonder dalen geen bergen ... alles bij elkaar hadden we iets dat ik iedereen toewens. 

donderdag 22 november 2012

Achterstand


Ik loop weer hopeloos achter met dit blog. Het lukte me nog wel om af en toe iets in Linkedin en Facebook te plaatsen, maar deze blog is een beetje een stiefkind geweest.
Mary, Ari en ik hebben inderdaad een hele leuke reis gemaakt  Foz do IguaƧu
http://nl.wikipedia.org/wiki/Foz_do_Igua%C3%A7u_(stad) Rio, Paraty http://www.paraty.com.br/us/ en Ihla Grande http://www.ilhagrande.com.ar/. Bij elkaar in anderhalve week veel gezien.
De drie weken dat Mary hier. Was gingen als drie dagen voorbij. 7 november ging ik via Nederland naar Doha, Qatar voor de IASL conferentie http://iasl2012.org/

Doha is een waanzinnige 'nieuwe' stad. Het terrein van Qatar Foundation http://www.qf.org.qa/ omvat 14 vierkante kilometer en huisvest diverse onderwijs en onderzoeksinstellingen. Sommige zijn nevenvestigingen van Amerikaanse universtiteiten. Prachtige architectuur.





Voorlopig zijn er geen reisplannen …… de volgende keer wordt eind januari om naar Avoriaz te gaan voor de wintersport … en de verjaardag van Mary.